×
Nazomeren met al
je zintuigen!
Eigen-Wijze Prikbord
Welke vakantie past bij jou?
5 bedwelmende afstapsteden
Kwartetten in de herfst
Alle fietsvakanties
Alle wandelreizen





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is 35 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Augustus 2021





Vorstelijke aanbieding

VAKANTIES MET 5% NAZOMERKORTING

Het wordt een drukke tijd voor je oren, ogen, neus en mond. Heerlijk nazomeren betekent een werkvakantie voor al je zintuigen. En geloof ons, die gaan fluitend aan het werk. De wijngaarden net buiten het Franse Bordeaux zijn in het najaar een feest voor het oog. Even afstappen en zo’n mooi, blauw druifje plukken (oké, één druifje mag best). En uiteraard ook proeven. Ah, dat wordt een rondborstige rode.

Zien, horen, proeven, beleven
Ook elders vieren je zintuigen dat verrukkelijke najaarsfeest. Tijdens een culinaire vakantie in Bourgondië of een culturele trektocht door het romantische Altmühltal. Of in een van die overheerlijke afstapsteden: van Praag en Salzburg tot Venetië en Wenen. Ook daar is van alles te zien, te horen, te proeven… te beleven dus. En bij elk nieuw vorstelijk hapje van je Sachtertaart volg je in gedachten weer die koninklijke tocht langs de nog steeds zonnige Donau. In de voetsporen van keizerin Sissi.

5% kortingsactie
Over vorstelijk gesproken. Onze kortingsactie geeft alle najaarsvakanties een keizerlijke glans. Boek een vakantie met een vertrekdatum tussen 15 september en 15 november 2021, en je ontvangt 5% korting op je reis. De actie is geldig voor boekingen vanaf zaterdag 28 augustus 2021. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Met het bespaarde geld kun je straks weer een extra taartje bij je café crème bestellen. Of aan het einde van de dag een heerlijk wijntje op dat leuke terras laten aanrukken. Misschien wel door een serveerster die – “Vind je dat ook niet, Henk?” – verdraaid veel op Sissi lijkt.

Het team van Eigen-Wijze Reizen

Bijzonder wijnmuseum

Toen Baron Rothschild begon met het bottelen van de wijn op zijn eigen chateau, volgden al snel veel collega’s. Niet lang daarna lagen de wijnpakhuizen aan de voormalige haven van Bordeaux er verlaten bij. Nu hebben zij een andere bestemming gekregen. Een uniek museum over de wijnhandel bijvoorbeeld. Musée de Vin et du Négoce Bordeaux aan de Rue Borie 41 toont de bedrijvigheid van een voormalige wijnpakhuis. Hier zie je de ruimte waar de emballage plaatsvond, elders een bijzondere collectie etiketten en oude wijnflessen. Ook de geschiedenis van een van de oudste wijnhandelaren, Beyermann uit Nederland, wordt belicht. Een aanrader voordat je werkelijk een fles ontkurkt.

Ontdek Bordeaux








Baja Bikes: met fiets en gids steden ontdekken!

Veel zien in weinig tijd? Een stad per fiets ontdekken terwijl je boeiend aan de lippen van je gids hangt? Bij Baja Bikes fiets je mét of zonder Nederlandse gids. Je ervaart een stad totaal anders en je voelt je razendsnel thuis. Gestart in 2005 biedt Baja Bikes inmiddels wereldwijd fietstours en fietshuur aan in meer dan 175 steden, van Berlijn en Brugge tot Salzburg en Venetië.

Info en boeken
Bezoek je tijdens een fietsreis of wandelvakantie van Eigen-Wijze Reizen een stad, en biedt Baja Bikes daar stadstours aan, klik dan bij de reisomschrijving van de vakantie op het logo van Baja Bikes voor meer informatie. Via die link kun je ook de stadstour boeken.









TIP: Proef wijn uit Wenen

Waarschijnlijk is Wenen de enige hoofdstad in Europa met wijngaarden. Het is ook dé locatie om te genieten van Sturm, een bijzonder, maar gevaarlijk drankje.





Bekijk ook: Welke vakantie past bij jou?