×
Cover
6 provincies, 12 x genieten
Eigen-Wijze Prikbord
Uit je dak in Twente
Culinair kwartet
Duitsland: verbazing tussen
bier en braadworst





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Oktober 2020





Kort en smakelijk

Om van te smullen: culinair kwartet!

De Vitello Tonnato - mals kalfsroastbeef met een zachte crème van tonijn - smaakt vorstelijk. En de zalm van de grill met een kruiden mousseline doet er niet voor onder. Na een fietstocht heerlijk tafelen? Op deze bestemmingen is het ’s avonds sfeervol aanschuiven voor een culinair diner. Vakanties waarbij ’s middags het water je al in de mond loopt. “Benieuwd wat we vanavond voorgeschoteld krijgen.”



 

 

2. België: Marcourt-en-Ardenne

Rust, natuur en lekker eten

Standplaats, wandelen, 3/4/5 dagen, HP.
Vanaf € 215,-.


“Prima standplaats in een mooie omgeving met elke avond een verwendiner.” Zo begint een van de reviews op deze gevarieerde wandelvakantie in de Belgische Ardennen. En variatie is er zowel in natuur als in lengte van de tochten. Daarmee kun je de wandelingen gemakkelijk op het weer en je energie afstemmen. De Belgische Ardennen zijn gemaakt voor mooie wandelingen, niet alleen in de zomer. Ook in de herfst en de winter kun je hier heerlijk wandelen. Het stijlvolle familiehotel La Grande Cure in het plaatsje Marcourt biedt comfortabele kamers, wellness - ook heerlijk na een wandeling - en een uitstekende keuken waar je overigens als vegetariër ook heerlijk kunt dineren. Het recept van deze vakantie: rust, natuur en lekker eten.

Meer over de culinaire wandelvakantie Marcourt-en-Ardenne



Spelregels:

• Kosteloos annuleren tot 7 dagen (incl.) voor startdatum tocht
• Boekingsperiode: 2 oktober t/m 15 november 2020
• Geldig op alle vertrekdata in 2020 en 2021
• Geldt uitsluitend voor de vakanties met het label 'Kosteloos annuleren'

Bekijk het weer-of-geen-weer-aanbod


 

 

4. Italië: Costigliole Saluzzo, Piemonte

Mamma Mia…
wat een sfeer

Standplaats, fietsen, 6/8 dagen, HP.
Vanaf € 655,-.


Boinggg. De zware klokken van de Santa Maria en nog wat galmen je van verre tegemoet. Op het eerste gezicht lijkt de kerk veel te groot voor een tamelijk kleine stadje. Maar ach, de Italianen houden nu eenmaal van grootse gebaren. En van sfeervol tafelen. Dat begint al overdag op zo’n gezellig terras. Cappuccino met een schuimige melkkraag op tafel, fietskaart erbij en bekijken welk volgend hoogtepunt je tijdens deze standplaatsvakantie in het Italiaanse Piemonte gaat ontdekken. Je dagelijkse vertrekpunt is het oude stadje Costigliole Saluzzo met drie imposante burchten. Ook de steden Saluzzo, Fossano en Savigliano grossieren in historie. In een van de burchten van Costigliole Saluzzo, het Castello Rosso (de rode burcht) is je sfeervolle standplaatshotel gevestigd. Geen betere ambiance om ‘s avonds sfeervol aan te schuiven voor een heerlijk diner. Mamma Mia, wat lekker!

Bekijk de fietsvakantie
Bekijk ook: Duitsland: verbazing tussen bier en braadworst