×
Cover
6 provincies, 12 x genieten
Eigen-Wijze Prikbord
Uit je dak in Twente
Culinair kwartet
Duitsland: verbazing tussen
bier en braadworst





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Oktober 2020





Bestemmingstips

Zorgeloze voorpret dankzij gratis annuleren

Oranje, geel, dan weer oranje, dan weer geel… het virus zette tot nu toe onze vakantieplannen danig op z’n kop. En dat terwijl we zo snakken om er even op uit te gaan. Even weg van het dagelijkse leven en zorgeloos genieten van mooie momenten en bijzondere bestemmingen. Zorgeloos genieten van voorpret en vakantie is dan ook het uitgangspunt van onze nieuwe campagne ‘Weer of geen weer!’

Voorwaarden aanzienlijk versoepeld
Om in het najaar alsnog of nogmaals te genieten van zo’n heerlijke (korte) vakantie heeft Eigen-Wijze Reizen de annuleringsvoorwaarden van de genoemde reizen in dit magazine aanzienlijk versoepeld. Tot één week voor vertrek kun je nu kosteloos annuleren. Om welke reden dan ook. Toch liever bij je schoonmoeder blijven? Gewoon gratis annuleren! Laten de weer-apps in je vakantieweek dreigende wolkenluchten zien? Gewoon afzeggen, zonder kosten! Maar bedenk: ook de herfst toont vaak prachtige najaarsdagen. En bij een standplaatsvakantie is het zeker geen straf om een ochtendje (als het regent) te genieten van je comfortabele hotel. Dat alles maakt de voorpret - en de vakantie straks - uitermate zorgeloos. Weer of geen weer.

Spelregels:

  • Kosteloos annuleren tot 7 dagen (incl.) voor startdatum tocht
  • Boekingsperiode: 2 oktober t/m 15 november 2020
  • Geldig op alle vertrekdata in 2020 en 2021
  • Geldt uitsluitend voor de vakanties met het label 'Kosteloos annuleren'

Het team van Eigen-Wijze Reizen

Bekijk het weer-of-geen-weer-aanbod

Bergen auf Rügen, Duitsland:

Eilandgevoel in het kwadraat

Al vanaf 1900 is het een vakantiebestemming, en niet zonder reden. Het milde klimaat, de lange zandstranden en de bossen bleken ideaal om op adem te komen in een jachtige tijd van modernisering. Zo is het altijd gebleven op Rügen. Vandaag de dag is het grootste eiland van Duitsland in de Oostzee aantrekkelijker dan ooit. De geschiedenis heeft statige gebouwen en badhuizen achtergelaten, herinneringen aan het rijke strandleven van toen. Op de fiets heb je alle tijd om het op je te laten inwerken. Geniet in je eigen tempo van alles wat Rügen te bieden heeft: van de hoge krijtrotsen (op Unesco-lijst) en de fraaie badhuizen tot de mooie kasteeltjes en de schitterende binnenmeren.

TIP: Stoel van de koning
Ga ook zeker naar de Königsstuhl, een van de topattracties van Rügen. Deze 118 meter hoge rots torent uit boven de sneeuwwitte krijtkust van Jasmund. Een machtig gevoel om vanaf dit punt over de blauwgroene Oostzee uit te kijken.

Bergen auf Rügen: standplaats, 8 dagen, fietsen, hotel, HP, lunchpakket op fietsdagen. Vanaf € 620,-

Bekijk de fietsvakantie

Bekijk ook: Uit je dak in Twente