×
Cover
Algarve 8 x anders
Eigen-Wijze Prikbord
Vakanties dicht bij huis
De mooiste fotolocaties
7 x nieuw fietsen en wandelen
Alle fietsvakanties
Alle wandelreizen





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

November 2020





Veilig vroeg boeken & geld verdienen

Geen vouchers meer, wel geld terug!

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. We kijken terug op een roerige periode waarbij het regelmatig lastig was om vakantieplannen werkelijk uit te voeren. Laten we hopen dat we in 2021 die mooie fiets- of wandelreis wel (of vaker) kunnen waarmaken. Een nieuw vakantiejaar biedt immers weer nieuwe reiskansen. Want hoe leuk is het om plannen te maken, je alvast in te lezen op wat je straks gaat ontdekken en je te verheugen op je volgende vakantie? Daar dragen wij graag aan bij. Met een aantrekkelijke korting voor vroegboekers, met een geld terug garantie bij negatief reisadvies, én met een leuke fotowedstrijd.

Korting voor vroegboekers!
Boek je voor 1 januari 2021 een fiets- of wandelvakantie dan ontvang je 10 procent korting op het boekingsbedrag. Je kunt kiezen uit maar liefst 222 belevingsvolle vakanties. Verderop in dit magazine een overzicht van al onze fietsreizen en wandelvakanties.

Extra garantie: geld terug!
We realiseren ons uiteraard dat het coronavirus nog niet uit ons leven is verdwenen. Vakantielanden waar je nu naar toe kunt, kunnen straks weer een negatief reisadvies hebben. En dan wordt het toch weer lastig daar je vakantie te realiseren. In dat geval hanteren we zeer soepele annuleringsvoorwaarden. Geven overheden binnen 2 weken voor jouw vertrekdatum een negatief reisadvies in verband met Covid-19 en kun je daardoor niet afreizen, dan kun je kosteloos annuleren*. Bovendien krijg je van ons de al betaalde reissom volledig teruggestort. Geen vouchers dus, maar gewoon: geld terug! Daarnaast kun je tot een maand voor vertrek kosteloos omboeken. Dat maakt het extra aantrekkelijk om nu al je vakantie te boeken en uit te kijken naar die heerlijke reis!

* voor voorwaarden zie www.eigenwijzereizen.nl/aanbiedingen

PS. Verdien ook tot € 1.000,- met onze fotowedstrijd.
Lees hieronder meer!

Het team van Eigen-Wijze Reizen

Maak zelf je Pastéis de Nata

Portugal verwent alle zintuigen

Neem een hapje van het beroemdste gebakje van Portugal en het is alsof je door de straten van Faro, Tariva of Ferragudo wandelt. Eenmaal in Portugal komen niet alleen je smaakpapillen aan hun trekken. Haal je neus op en snuif de geur van kleurige geraniums en weelderige bougainville. Beleef de heerlijke geur van de groenten, kruiden en olijven op de markt. En ruik de zilte lucht van vers gevangen vis in de pittoreske haventjes. Geef daar overigens ook je ogen flink de kost. Sla in de Algarve het mooiste stadje Silves niet over en schuif aan bij Café DaRosa, een traditioneel koffiehuis met prachtige azulejos. Bestel er espresso met… Pastéis de Nata. From Portugal with love!

Ontdek meer leuke adresjes in de Algarve

Bekijk ook: Vakanties dichtbij huis