×
Cover
Interview met
Arjan van der Laan
Eigen-Wijze Prikbord
Kasteelromantiek
rond Vorden
Nieuw fietskwartet
4 x nieuw wandelen

Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Mei 2020

Bezoektips

Genieten, maar wel dicht bij huis

Nu we langzaamaan onze bewegingsvrijheid weer iets terugkrijgen, zeker al in Nederland, krijgen we weer zin om erop uit te trekken. Maar we kunnen ons voorstellen dat je daarbij graag dicht bij huis blijft. Daarom ontwikkelden we Benelux+, wandel- en fietsvakanties in Nederland, België, Luxemburg en net over de Franse en Duitse grens.

In deze speciale online variant van ons magazine Eigenwijs op reis tonen we al enkele bestaande en nieuw ontwikkelde dichtbij vakanties. Met de accommodaties hebben we intensief contact over hoe zij de maatregelen rond het coronavirus verder gaan hanteren om zo de veiligheid van de gasten te waarborgen. Genieten gaat nu eenmaal gepaard met een zorgeloos gevoel. Geniet van de (nieuwe) wandel- en fietstochten.

Het team van Eigen-Wijze Reizen

Succesvolle stroepwoffel

In het Canadese dorpje Norwich schieten dagelijks 12.000 stroopwafels van de lopende band. Met dank aan de van oorsprong Hollandse bakker Jacco Schep en z’n twee broers. De stroopwafel verovert ook de VS. In vrijwel elke supermarkt ligt hij in het schap, McDonald’s introduceerde al stroopwafelijs, van Alaska tot Hawaï, en de spelers van de NBA, de nationale basketbalcompetitie in Amerika, eten de stroopwafel vlak voor de wedstrijd om hun energie op peil te houden. “Tastes damn good, that stroepwoffel.”

Siroopwafel Experience
In Nederland kennen we deze Hollandse stroopkoek al sinds de middeleeuwen, alhoewel de échte Goudse uit de 19e eeuw stamt. Bakkerij Kamphuisen claimt de eerste te zijn en bakt ze al sinds 1810. De fabriek ligt in het hartje van Gouda en kun je tijdens de Siroopwafel Experience bezoeken. Je kunt ‘m ook proeven in de winkel: Markt 69. Stop een paar exemplaren in je fietstas voor onderweg tijdens je 5-daagse trektocht Zuid-Hollandse Hoogtepunten.

Stroopwafel of siroopwafel?
Fietsvakantie Zuid-Hollandse Hoogtepunten


Bekijk ook: kasteelromantiek rond Vorden