×
Cover
Deinend langs de Donau!
Eigen-Wijze Prikbord
4 x circa 500 km vanaf Utrecht/Brussel
4 x tot circa 1.000 km vanaf Utrecht/Brussel
Vakanties dicht bij huis?
Alle 13 goed!





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Juni 2020





Vakanties dicht bij huis?
Alle 13 goed!

Maak een lijstje van de mooiste plekken in Nederland, België en Luxemburg en je merkt dat je eigenlijk niet kunt stoppen. De gezellige slenterstadjes rond het IJsselmeer? Check! Historisch Brugge? Gaan we ook doen! De weidse Wadden, de bossen rond Esch-sur-Sûre? Op de bucketlist! Aan sferen en te ontdekken plekjes geen gebrek. Of je nu voor sportief gaat, culinair wil genieten, het wad op gaat of fietsend de Benelux wil uitkammen, we hebben alle reizen vanaf nu verzameld. Een kleine greep.

3. Het Krijtlandpad

Wandeltrektocht, 6 dagen, hotels, LO, HP mogelijk. Vanaf € 450,-
De paden op, de lanen in… Eh, beter gezegd: de heuvels op, de weides in. Wandelen door het zuiden van Limburg is genieten van een glooiend heuvellandschap en vakwerkhuizen in sfeerdorpjes, waar de cafébaas je op het terras beloont met een extra grote punt vlaai. Dat geeft weer energie voor de tochten naar Noorbeek en via het prachtige Geuldal naar Epen. Na de Vaalserberg arriveer je weer in mondain Maastricht. Terrasje doen?

4. Pieterpad

Wandeltrektocht, 4/6/7/28 dagen, hotels, LO, HP mogelijk. Vanaf € 295,-
Je kunt natuurlijk 492 km lopen van het Groningse Pieterburen naar de Sint-Pietersberg in het zuiden van Limburg (de 28-dagen variant). Maar om de pracht van het Pieterpad te ervaren zijn deeletappes al voldoende. We hebben de hele route in zes trajecten opgedeeld. Kies het stuk dat bij je past, wandel vier of vijf dagen en leer het Nederland kennen van de karrensporen, bospaden, heidevelden en beekdalen.




7. Wandelen: Vlieland en Terschelling

Trektocht, 6 dagen, hotels, LO, HP mogelijk, incl. bagagevervoer & boottochten. Vanaf € 495,-
Vlieland en Terschelling bezoeken, staat voor back to basic. Terug naar de eenvoud, maar wel met alle ingrediënten voor een succesvolle wandelvakantie: met een enorme hoeveelheid aan knarsende wandelpaden, een afwisselend landschap, leuke dorpjes met sfeervolle terrasjes, uitgestrekte stranden om even lekker uit te waaien en relaxte strandpaviljoens. Inspanning en ontspanning: heerlijk.

8. Vlaanderen Culinair

Fietstrektocht, 4/7 dagen hotel, HP, incl. bagagevervoer. Vanaf € 595,-
Aanschuiven in de restaurants, vlakbij onze centraal gelegen Belgische hotels, staat garant voor een culinair feestje. Avond na avond. En uiteraard met tafeltjes die zeker op 1,5 meter afstand van elkaar staan. Overdag loopt het water je al in de mond, en dat terwijl de plekjes onderweg ook niet te versmaden zijn. In Gent, Brugge en Roeselare.

Bekijk alle 13 Benelux+ vakanties hier




Terug naar de cover