×
Cover
Deinend langs de Donau!
Eigen-Wijze Prikbord
4 x circa 500 km vanaf Utrecht/Brussel
4 x tot circa 1.000 km vanaf Utrecht/Brussel
Vakanties dicht bij huis?
Alle 13 goed!





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Juni 2020





Bestemmingstips

We hebben weer zin in vakantie!

Nu landen om ons heen hun grenzen openen, krijgen we weer zin in vakantie. Koffers in de achterbak en gaan! Maar wel met de auto, want dat geeft een veilig gevoel. Krijg je ter plekke een unheimisch gevoel, dan ben je immers zo weer thuis. Voor die vakantiegangers die niet al te ver van huis willen, hebben we diverse wandel- en fietsvakanties op circa 500 km rijden vanaf Utrecht of Brussel. In deze tweede editie van Eigenwijs op reis online een selectie. En wil je iets verder van huis? Bekijk dan onze reizen rond 1.000 km vanaf Utrecht of Brussel. Geniet straks, maar ga wijs op reis. En vergeet niet je extra korting van € 100,- te verzilveren (zie hieronder). Dat maakt het genieten extra feestelijker.

Het team van Eigen-Wijze Reizen

Ruim 5.000 jaar oud

IJsman Ötzi op tournee!

Tot begin september is in het Haagse Museon de oudste mens ter wereld te zien: Ötzi, de ijsmummie, genoemd naar het Ötztal in de Italiaanse Alpen waar hij 1991 werd gevonden. Omdat hij meer dan vijfduizend jaar in het ijs heeft gezeten, is zijn lichaam bijna geheel intact. Zelfs zijn kleding en eigendommen. Smeltend gletsjerijs kan dus ook wat moois opleveren. Dankzij moderne technieken weten we dat Ötzi 46 jaar is geworden en zeer afgesleten tanden had. Overigens is de Haagse variant een replica, de echte Ötzi gaat niet op reis. Die zou van ellende uit elkaar vallen. Bezoek hem in het Zuid-Tiroler Archeologiemuseum in Bolzano. Een mooie start van je dagelijkse fietstochten vanuit het Italiaanse Bolzano. En daarna wetend dat in deze omgeving vijfduizend jaar geleden ook al mensen rondbanjerden. Alleen niet op de fiets.

PS. Wil je Ötzi in Den Haag zien? Vergeet niet vooraf je bezoek te reserveren.

Bekijk de fietsvakantie Bolzano
Ontmoet Ötzi alvast in Nederland








Bekijk ook: 4 x circa 500 km vanaf Utrecht/Brussel