×
Cover
Van Bolzano naar Venetië
Eigen-Wijze Prikbord
The Magnificent Seven
Zó verleng je het zomergevoel!
Rek in Riomaggiore





Eigen-Wijze Reizen B.V.
Postbus 1178
7500 BD Enschede
+31(0)53 - 430 34 35
info@eigenwijzereizen.nl www.eigenwijzereizen.nl

Eigen-Wijze Reizen is ruim 30 jaar specialist in individuele fiets- en wandelvakanties. Dicht bij huis, in heel Europa en daarbuiten. Vrijwel alle routes zijn ook als GPS-track beschikbaar. Ook kun je bijna overal een e-bike huren. Bij alle trektochten is het bagagevervoer inclusief. Wil je het liever anders, zoals een extra nacht of liever geen halfpension? Geef het ons aan en wij zorgen voor maatwerk.

Realisatie
Onlineblad.nl
Ruud Slagmolen, Len Blonk

Copyright
Concept, redactie, fotografie, vormgeving en format van deze online uitgave zijn volgens de Auteurswet beschermd. Deze onderdelen mogen daarom niet verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eigen-Wijze Reizen en Onlineblad.nl.

Juli 2020





Inclusief 5 mooie nazomervakanties

5 slimme tips voor een extra lange zomer

De tijd vliegt. Het is een cliché, maar o zo waar. Nog even en in september breekt de herfst alweer aan. Gelukkig hebben we nog even voordat Gerrit Hiemstra en Sabine Hagedoren de eerste depressie aankondigen. Met deze vijf slimme tips houd je de zomer langer vast. Of beter nog: ervaar het zomergevoel nog een keer tijdens een van deze vijf fietsvakanties dicht bij huis.



 

 

Dicht-bij-huis-vakantie 2:

Gaasterland en Friese meren

Fietsen, trektocht, 4 dagen, hotels met bagagevervoer, HP. Vanaf € 365,-

Voor deze zomer bleek al eerder dat het voor sommige liefhebbers niet meer mogelijk was om de Friese steden per fiets te doen. Niet omdat de vakanties ‘op’ waren, maar vooral omdat alle accommodaties waren volgeboekt. Ons advies: ga wat later en ervaar meteen het ontspannen gevoel van een dan meer rustige omgeving. Tijdens deze korte trektocht ontdek je het zuidwestelijke deel van het Friese merengebied. Je komt door zeven van de elf steden die samen de beroemde Elfstedentocht vormen. Naast water, uitzichten en knusse stadjes trakteert de tocht je ook op lichte glooiingen met loofbossen, houtwallen en zelfs kliffen.

Fietsvakantie Gaasterland en Friese meren

 

 

Dicht-bij-huis-vakantie 4:

Rond de Zuiderzee

Fietsen, trektocht, 7/ 8 dagen, hotels met bagagevervoer, LO, HP mogelijk. Vanaf € 555,-

Beleef de romantiek van het voormalige leven rond de Zuiderzee, nu IJsselmeer en Markermeer. Je komt door historische dorpjes en steden als Muiden, Amsterdam, Volendam, Hindeloopen, Kampen en Harderwijk. En al die oude trapgevels, grachten en koopmanshuizen worden afgewisseld met oude en nieuwe natuurgebieden. Waterland bijvoorbeeld met vogelrijke weides, pontjes en oude watergangen. En de superlange Afsluitdijk laat je letterlijk links liggen als je met de veerboot naar Stavoren vaart. Heerlijk: even uitwaaien op het water.

Fietsvakantie Rond de Zuiderzee

 



Meer vakanties dicht bij huis zien?

Bekijk onze Benelux+ special

Bekijk ook: Rek in Riomaggiore